Suntem încântați să anunțăm faptul că s-a lansat site-ul UMAS Mediaș, care are ca scop crearea unei experiențe online prietenoase pentru toate persoanele care doresc să afle informații detaliate despre serviciile pe care le oferim în cadrul unității, despre criteriile de internare, structura organizatorică a unității, precum și despre cele mai importante evenimente și acțiuni pe care le desfășurăm.

Site-ul este astfel structurat încât să ofere acces către toate informațiile despre Unitatea de Asisteță Medico-Socială Mediaș din zona de homepage. Astfel, orice persoană care accesează site-ul, poate găsi cu ușurință informațiile de care are nevoie.

Meniul este structurat în diferite secțiuni. Secțiunea „Despre noiˮ cuprinde o prezentare a Unității de Asistență Medico-Socială Mediaș. De asemenea, sunt prezentate sursele financiare ale unității, activitățile pe are le desfășurăm, structura unității, echipa care constituie managementul unității, regulametul de organizare și funcționare și documente de interes public privitoare la activitatea UAMS Mediaș.

Secțiunea dedicată serviciilor medicale oferă informații utile privitoare la tipul de servicii pe care le oferim persoanelor internate în cadrul Unității de Asistență Medico-Socială Mediaș.

Secțiunea dedicată serviciilor sociale prezintă codițiile în care aceste servicii le sunt oferite persoanelor internate (și în unele cazuri, familiilor acestora), tipul și modul în care aceste servicii sunt oferite.

Pe site-ul nostru se găsesc și informații utile în ceea ce privește criteriile de eligibilitate în baza cărora putem accepta internarea persoanelor în cadrul unității (bineînțeles, în limita locurilor disponibile) și lista actelor necesare pentru internare.

Galeria cu fotografii reprezintă o modalitate prin care putem împărtăși cu toți cei interesați de activitatea noastră facilitățile pe care le oferă UMAS Mediaș și imagini de la evenimentele și activitățile organizate pentru persoanele care beneficiază de serviciile noastre.

Nu în ultimul rând, secțiunea „Contactˮ include toate datele de contact ale UAMS Mediaș (adresa, adresa de e-mail și numerele de telefon prin intermediul cărora putem fi contactați), precum și un formular de contact care poate utilizat pentru a cere detalii suplimentare, sau pentru a ne trimite sugestii sau recomandări.

Prin intermediul noului nostru site, ne dorim să ne consolidăm prezența și online, pentru a le oferi tuturor celor interesați posibilitatea să găsească foarte ușor informații despre activitatea noastră, dar și o modalitate suplimentară de a ne contacta.