Ca în fiecare an, Unitatea de Asistență Medico-Socială Mediaș a pregătit câteva surprize în luna decembrie, pentru persoanele care se află internate în unitatea noastră. Obișnuim să organizăm constant diferite evenimente pentru beneficiarii serviciilor noastre, din dorința de a le oferi experiențe plăcute, pozitive și posibilitatea de a interacționa cu alte persoane, în cadrul unor acțiuni și evenimente cu impact pozitiv.

În acest fel, toate aceste experiențe pozitive îi ajută pe beneficiarii unității să își dezvolte capacitățile sociale și să se integreze mai bine în societate. La fel cum s-a întâmplat în
anii trecuți, și în acest an am planificat o serie de activități și evenimente, în parteneriat cu școlile și grădinițele din Mediaș, precum și cu ajutorul unor voluntari dedicați.

Având în vedere că luna decembrie este marcată de începutul sărbătorilor de iarnă și de startul unui sezon caracterizat prin veselie, bucurie și bună-dispoziție, prin intermediul evenimentelor pregătite pe parcursul lunii decembrie, vom încerca și noi să aducem puțin din magia acestui sezon în sufletele persoanelor internate în cadrul unității.

De-a lungul timpului, am organizat diferite evenimente și activități dedicate sărbătorilor de iarnă. Printre acestea s-au numărat ateliere de creație pentru confecționarea decorațiunilor de Crăciun, seri de colinde organizate cu sprijinul mai multor voluntari din Mediaș, precum și proiecte educaționale organizate în parteneriat cu școlile și grădinițele din Mediaș.

Toate aceste activități sunt înscrise în calendarul evenimentelor anuale, organizate de către Unitatea de Asistență Medico-Socială Mediaș, ca de exemplu ateliere de creație organizate pentru a marca diferite sărbători pe parcursul anului, serbări organizate cu sprijinul instituțiilor de învățământ din Mediaș, sau activități dedicate anumitor evenimente speciale (Ziua Vârstnicului, 8 Martie, sărbătorile pascale etc.)

Și în acest an, sperăm ca toate evenimentele organizate pe parcursul lunii decembrie, să beneficieze de sprijinul cât mai multor membrii ai comunității locale din Mediaș. Oferind celor din jur o bucățică din timpul nostru, un mic dar sau o un gest de afecțiune, primim și noi în dar satisfacții care nu pot fi comparate cu lucrurile materiale. Așadar, vă invităm să fiți alături de noi, pentru evenimentele lunii decembrie.